Carbon Laserpeeling

Carbon Laser Peeling.

De Carbon Laser Peeling is een van de nieuwste huidverbeterende behandelmethodes. De Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch Nd Yag Laser. De combinatie van lasertechnologie en medische koolstof zorgt voor een uitstekend zuiveringsproces. In de huid uit dit zich in een diepte reiniging.

Bij Acne, onzuivere/verdikte huid, littekentjes.
De laser zorgt ervoor dat de warmte net onder de opperhuid en in de talgklier terecht komt. Bij Acne en onzuiverheden wordt de acne-bacterie vernietigd en het talg kan zich niet meer omzetten in vrije vetzuren.

Door de absorptie van het laserlicht wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd en de collageenproductie verhoogd. Kortom, de Carbon Laser Peeling geeft de huid een enorme boost. De behandeling kan veilig worden uitgevoerd in de zomermaanden en is geschikt voor ieder huidtype (zelfs de gevoelige tot zeer gevoelige huid). Daarnaast is de behandeling pijnloos. Na 1 behandeling is er al zichtbaar effect te zien.

Voorzorgsmaatregelen

  • Vanaf 3-4 weken voor de behandeling niet in de zon, zonnebank of zelf- bruinende crèmes gebruiken
  • De week voor de behandeling niet scrubben en geen microdermabrasie of soortgelijke peeling toepassen
  • Het is belangrijk dat uw huid ongeveer de eigen huidskleur heeft op de dag van de behandeling.
  • Draag geen make-up (gezichtsbehandeling)

Na de Laser behandeling

U mag 3-4 weken geen felle zon op het behandelde gebied toelaten. Gaat u naar buiten met zonnig weer smeer dan met minimaal factor 30 of een sunblock (risico op verbranding en op tijdelijke hyperpigmentatie of hypopigmentatie is namelijk aanwezig)!

Aantal behandelingen

Al na 1 behandeling is er zichtbaar resultaat. De huidstructuur wordt fijner en gladder en onzuiverheden worden minder.
Voor optimaal resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden. Tussen de behandelingen zit een pauze van 2-3 weken

Prijs Carbon Laser gezichtsbehandeling. 

Behandeling gezicht, € 89.95